În localitatea dumneavoastră încă nu sunt instalate stații de așteptare? Sau acestea se află într-o stare deplorabilă?

Atunci sigur ve-ți fi încântați de Stațiile Revoluționare de așteptare marca Decorații.md!

Cred că știți cum arată stațiile de așteptare de pe teritoriul Republicii Moldova! Materiale necalitative, grad minimal de siguranță, lipsa informațiilor adiționale și dezordine!
Echipa Decorații.md vine în atenția Dumneavoastră cu o serie de 3 stații de așteptare inovaționale, cu aspect modern și estetic, care vor fi responsabile pentru siguranța, protecția și confortul fiecărui călător în timp ce așteaptă transportul public !

DE CE SĂ ALEGI STAȚIILE MARCA DECORAȚII.MD?

Modelele de stații pe care le propunem sunt dotate cu panouri informative, iar vremea rea nu va mai fi o problemă pentru pasagerii care vor aștepta transportul public.

Primul exemplu pe care vi-l propunem reprezintă o stație de așteptare modernă care are la bază tabla de metal, apreciată pentru durabilitatea și rezistența sa.Vă propunem o stație la un nivel estetic înalt, cu un design minimalist bine gândit și executat la cele mai înalte standarte.

Al doilea model cu care venim în atenția dumneavoastră este o stație de așteptare realizată cu ajutorul foilor de policarbonat monolit care își păstrează proprietățile reprezentative chiar și în cele mai nefavorabile condiții de mediu. Aceasta este o stație de așteptare care evidențiază tendințele moderne și arhitectura excepțională prin proporțiile, culorile și textura stației.

Un alt design de stație marca DECORAȚII.MD accentuează maniera estetică de lucru a companiei. Stația de așteptare din imagine(futuristica) la fel ca și celelate dispune de panou informativ cu iluminație LED interioară pentru ca călătorii să aibă acces la informații utile actualizate permanent!


Stațiile de așteptare sunt ca o carte de vizită pentru orice localitate și suntem siguri că stațiile marca Decorații.md vor fi apreciate de locuitorii țării noastre, iar cei care vor vizita Moldova, vor pleca de aici cu impresii bune!

De 10 ani, DECORAȚII.MD face Republica Moldova mai frumoasă! Dispunem de o gamă largă de mobilier urban, cum ar fi fumuare, stații de așteptare, bănci. De asemenea executăm intrări în oraș și foto-zone!