Despre noi

Legea ,,Atracției Universale,, afirmă că tot ceea la ce ne gândim, aspirăm, simțim, spunem și facem creează premisele apariției unor evenimente similare în viața noastră. Tocmai de aceea, dorința unui om de a schimba aspectul țărișoarei noastre a atras spre sine alți profesioniști care au simțit la fel și din 2011 generează idei comune pentru a crea ,, Decorații.md,, Suntem cei care vrem sa facem Moldova mult mai frumoasă, dar și mai confortabila, ca atât locuitorii, cât și oaspeții țării noastre să simtă că sunt stimați, să se mândrească cu țara în care trăiesc, iar cele mai elementare, dar și mai exigente necesități, să le fie îndeplinite.

Echipa noastră de profesioniști, începând de la designeri, manageri de proiecte, până la muncitorii din atelier, țin mereu pas cu progresul și noile tendințe mondiale pentru a oferi cele mai performante soluții în rezolvarea necesităților clienților noștri.

Misiunea si viziunea noastră

Decorați.md înseamnă un partener de încredere pe termen lung, oferind gama completă de servicii, de la design-ul și consultanța care sunt mereu gratuite, până la montarea și darea în exploatare a obiectivelor.
Filosofia companiei este cel mai bine exprimată în câțiva piloni care determină succesul activității noastre:
– Să oferim locuri de muncă în care angajații noștri activează cu și din plăcere și merg într-un pas cu valorile companiei
– Să fim compania la care clienții noștri apelează de fiecare dată când au nevoie de serviciile pe care le oferim și să ne recomande cunoștințelor sale
– Să schimbăm și să dezvoltăm activ comunitatea în care trăim prin estetică, progres și inovație
– Să devenim lideri desăvârșiți pe piata locală a construcțiilor metalice și a decorațiunilor de iarnă
În cei 10 ani de activitate am ajuns in inimile a peste 300 de localități din Republica Moldova în dorința nobilă de a transforma țara noastră într-un loc deosebit unde avem ce vedea și cu ce ne mândri.

Parteneri

Primește Proiect Gratuit

    CONTACTAȚI-NE

    Telefon+37378777757

    Email: decoratii.md@gmail.com

    Adresa: bld. Moscovei 4/5 of.1, Chișinău