Februarie este luna schimbărilor pentru locuitorii comunei Băcioi, pentru care echipa DECORAȚII.MD a realizat două stații de așteptare.

Modelul pentru care a optat primarul localității Dl Ilie Leahu, are o structură testată în timp și oferă cetățenilor condiții excelente de așteptare a mijloacelor de transport. Stația de așteptare BS 02 îndeplinește două funcții elementare: adăpost împotriva soarelui puternic și precipitațiilor, dar și informarea cetățenilor.

STAȚIILE DE AȘTEPTARE din Băcioi, au fost realizate la cele mai înalte standarte! Fiind îndeplinite exclusiv din materiale de calitate, acestea sunt rezistente și deosebit de estetice. În plus, stațiile sunt efectuate astfel încât eventualele acte de vandalism să nu aibă efecte negative serioase asupra acestora.

Lucrările sunt prevăzute cu bănci destinate în special vârstnicilor și copiilor, dar și tuturor călătorilor din Băcioi care doresc să stea jos pentru a se odihni.  Băncile au un aspect plăcut, sunt confortabile și pot găzdui câteva persoane.

Noile stații sunt realizate au o structură simplă, dar totuși elegantă și reușesc să îndeplinească toate cerințele la costuri cât mai reduse. Stabilitatea, durabilitatea și rezistența în timp reprezintă principalele motive pentru care aceste stații auto pot satisface pe oricine.

Primarul comunei Băcioi, Ilie Leahu a realizat o postare pe Facebook prin care a informat localnicii despre schimbările realizate: „ Pe str. Independenței au fost instalate două stații de așteptare a transportului public.Acestea sunt dotate cu scaune, panouri informative și coșuri de gunoi, dispun de suficient spațiu pentru pasagerii care așteaptă și nu creează obstacole celorlalți pietoni”.

Suntem încântați să colaborăm cu PRIMĂRIA COMUNEI BĂCIOI și aducem doar urări de bine Primarului Ilie Leahu, dorindu-i doar proiecte frumoase realizate!