Daniela Ciocanu și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Iată ce podoabe a ales în acest an!
Jurnalista a ales cele mai frumoase decorațiuni pentru Crăciun marca Decorații.md! În colaborare cu echipa noastră, Daniela și-a împodobit casa minuțios, cu cele mai calitative ghirlande led, inscripții și figurine.
Acum serile de iarnă petrecute acasă, sunt pentru Daniela și familia sa momente de răsfăț.
Decorații.md a reușit să aducă zâmbetul și pe fața Mirandei, fiica vedetei, care era foarte entuziasmată de multitudinea de culori și luminițe din curtea ei!
Pe pagina sa de instagram, prezentatoarea TV a declarat urmăritorilor săi că a rămas plăcut surprinsă de accesibilitatea serviciilor oferite de Decorații.md : ” De ce Decorații.md? Fiindcă aici am găsit raportul cel mai bun preț-calitate. Ei au în vânzare luminițe calitative, figurine spectaculos de frumoase și o mulțime de idei”.
De asemenea, Daniela a vorbit și despre procesul de lucru al companiei noastre: ”Vin cei din echipă și iau măsurile, după care facem proiectul și după care deja instalarea propriu zisă. IATĂ AȘA SE LUCREAZĂ CU CEI DE LA DECORAȚII.MD!”
Echipa noastră reușește întotdeauna să ajungă la inima fiecărui client cu proiecte personalizate de decor, maniere inedite de montare și decorațiuni unice de iarnă!
Vrem să îi mulțumim Danielei pentru încredere și energia pozitivă pe care am primit-o din partea familiei sale! Este o plăcere să colaborăm cu persoane frumoase , care apreciază munca noastră și împart impresii cu alții! Doar așa vom face Moldova mai bună!