22.02.2022 este cea mai potrivită zi pentru a face o faptă bună.

De aceea, de dimineață am mers cu inima curată și plină de speranță, la Spitalul Clinic Republican pentru Copii “Emilian Coțaga”.

Totul a început în vara anului 2020, atunci când a fost implementat PROIECTUL SOCIAL ”SCUARUL MEDICILOR” prin colaborarea DECORAȚII.MD și MOLDOVA AGROINDBANK.

Proiectul menționat reprezintă calea directă a celor două companii și a întregului popor de exprimare a recunoștinței pentru sistemul medical, care în acea perioadă ducea un adevărat ”război” în lupta cu COVID-19. SCUARUL MEDICILOR a promovat sentimentul de recunoștință și bunătatea din inimile noastre, speranța în ziua de mâine și faptul că suntem siguri în sistemul medical din Republica Moldova.

A fost organizată o expoziție de picturi realizate de copii și studenți de la instituțiile de învățământ cu profil plastic din Chișinău. Picturile fascinează pe oricine prin ingeniozitatea și originalitatea lor, transmițând mesaje puternice și emoționale despre ce înseamnă COVID-19 pentru ei.

Pe parcursul proiectului au fost selectate cele mai reușite picturi, 40 la număr ,au fost înrămate, iar la data de 22.02.2022 au fost DONATE Spitalului Clinic Republican pentru Copii ”Emilian Coțaga”.

Mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect frumos, în special aducem mulțumiri Dlui Vasile Tomuz, vicedirector al Spitalului Clinic Republican pentru Copii “Emilian Coțaga” pentru găzduire și receptivitate!