+37378777757
decoratii.md@gmail.com

(galerie foto) Cum decurge procesul de instalare și împodobire a bradului de Crăciun din PMAN

În centrul Chișinăului, muncitorii instalează și împodobesc cel mai principal pom al sărbătorilor de iarnă. În acest an, va fi utilizat același brad artificial care a fost instalat anul trecut. Jucăriile și ghirlandele, care vor înfrumuseța bradul, de asemenea, sunt cele din anii precedenți.

Bradul urmează să fie gata până la sfârșitul lunii, iar inaugurarea oficială va avea loc pe 1 decembrie.

Echipa #diez a vizitat locul unde se execută lucrările și a realizat o serie de fotografii. Vă invităm să vedeți cum a decurs azi procesul de instalare și împodobire a bradului.

Pomul de Crăciun are înălțimea de 20 de metri și este artificial. Potrivit autorităților, primăria a achitat, în 2018, doar „trei metri din brad”. Restul au fost dăruiți de un agent economic, unul dintre liderii de pe piața locală în ceea ce privesc ghirlandele și decorațiunile de Crăciun. În imaginea de mai jos vedeți cum a arătat bradul în anul 2018, atunci când a fost expus pentru prima dată.

Bradul este instalat în Chișinău din anul 2018. Până atunci, se obișnuia instalarea unui brad natural.

Sursa: https://diez.md/2021/11/29/galerie-foto-cum-decurge-procesul-de-instalare-si-impodobire-a-bradului-de-craciun-din-pman/?fbclid=IwAR1iwXSRsDbytiRSPyhZfxWwx8oyeyXKOOpNUvEN0FiX9ayVrX1QNJgXL5I