Cum ar putea arăta stațiile de așteptare a transportului public de pe drumurile naționale. Acestea ar putea fi modernizate.

În cadrul unei întrevederi, directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), Sergiu Bejan, a discutat cu reprezentantul companiei Decoraţii.md. despre soluțiile de modernizare a pavilioanelor pentru pasageri de pe drumurile naționale, scrie curentul.md.

Compania a prezentat câteva schițe pentru pavilioanele pentru pasageri, care ar putea fi implementate de ASD pentru creșterea esteticii drumurilor.

„Confortul și siguranța participanților la trafic și al pietonilor, care folosesc zilnic pavilioanele este o prioritate pentru ASD. Vom lua în considerare propunerea companiei la implementarea proiectelor noi sau la actualizarea celor existente”, a comunicat Sergiu Bejan.

Administrația de Stat a Drumurilor recepționează și analizează toate propunerile parvenite de la companii, autorități sau cetățeni, pentru a identifica modalitățile de modernizare și dezvoltare a rețelei de drumuri naționale.