Primavara este anotimpul schimbarilor! De aceea, am adaugat putina culoare la intrarea in satul Magdacesti si am realizat o arca GRANDIOASA de un rosu aprins, frumos! Localitatea este gata sa surprinda sute de priviri si sentimente de admiratie.

Designul acestei arce este unul special. Fiind insotit de culoarea rosie care se afla la baza, arata ESTETIC SI MODERN. După parerea arhitectorului, rosu se potriveste cel mai bine cu ansamblul compozitional dar si cu celelalte elemente din lucrare, cum ar fi ornamente traditionale moldovenesti de pe arca, stalpii si altele. Pe langa toate, culoarea rosie este foarte vizibila si si favorizeaza citirea usoara a literelor de culoare alba.

Arca a fost instalata la intrarea in localitate, fiind amplasata astfel ca sa existe spatiu suficient atat pentru pietoni,cat si pentru autovehicule.

Doamna Liuba Cojocaru, Primar de Magdacesti si-a exprimat admiratia fata de acest proiect si de colaborarea cu echipa DECORATII.MD ” Prima intrare in localitatea Magdacesti are un nou aspect. De curand au fost finalizate lucrarile de instalare a unei ” porti ale satului”. Semnele de la intrarea in Magdacesti, de pe strada Stefan cel Mare, reprezinta stema statului, numele localitatii si mesajul de intampinare a vizitatorilor. Suntem bucurosi sa avem o noua inscriptie ce arata frumos nu doar ziua, dar si noaptea, fiind, în acelasi timp, o atractie atat pentru vizitatori, cat si pentru localnici.”

Fiind publicata pe retelele de socializare, arca a fost apreciata de internauti, lasand comentarii de sustinere si admiratie:

”  Foarte frumos, gospodarul se cunoaste de la poarta dar aici de la intrarea in sat! ”

” Cei care vor veni in ospetie in acest sat , nu vor dori sa plece …Bravo si multe succese mai departe! ”

” Bravoo. Intr-adevar este ceva frumos si deosebit de ceilalti. Succese in continuare! ”