Produse și Servicii

Intrări în Localitate

Intrarea în Localitate – adevărata carte de vizită a oricărei localități. Dacă vreți ca Intrarea în Localitatea Dvs. să vă reprezinte locuitorii apelați acum la Decoratii.md.

Foto Zone

Dotează localitatea ta cu Foto Zonă și personalizeaz-o cu denumirea dorită. În mare parte cetățenii noștri sunt uimiți de felul în care arată, astfel, nu se încheie nici o zi fără o ședință foto.

Stații de așteptare

Stațiile de așteptare sunt o parte integrată a orașelor, raioanelor și satelor. Echipează estetic locurile de așteptare pentru transportul în comun. Sunt elaborate în stil modern și rezistente la orice timp.

Arcă Metalică

Datorită construcțiilor metalice sub formă de Arcă, intrările în parcuri, localități au devenit cu mult mai fascinante. Accentuează denumirea comunei, orașului, parcului după modelul dorit, elaborând împreună cu Decoratii.md un design individual.

Inscripție LED

Modernizarea localităților din Republica Moldova prin dotarea cu inscripții LED personalizate. O metodă fermecătoare de a înfrumuseța localitatea Dvs.

Motive Stâlpi

Motivele pentru stâlpi sunt nu numai o decorațiune perfectă pentru localitate, dar, și o sursă perfectă de iluminare pe perioada de întuneric.

Brazi Decorativi

Brazii decorativi artificiali cu aspect natural, oferă locuinței spiritul de sărbătoare. Pomii sunt ecologici și reprezintă elementul fără de care nu se pot trece sărbătorile de iarnă!

Ghirlanda LED

Ghirlandele LED se încadrează perfect în decorarea casei. Ele sunt elementul decorativ care creează dispoziție festivă pentru fiecare invitat. Ghirlande pentru exterior de la Decoratii.md, ideale pentru orice casa, curte sau oficiu!

Fulgi LED

Fulgii reprezintă un element cheie în sărbătorile de iarnă, dacă tot suntem lipsiți de zăpadă în viața reală putem cel puțin decora casa și grădina cu Fulgușorii LED marca Decoratii.md. Ei sunt confecționați din metal și au o rezistență durabilă în timp, iar luminițele LED le conferă un chip de poveste.

Cutii Cadou și Sfere

Cutiile decorative și sferele gigantice pentru Crăciun de dimensiuni mari sunt ideale pentru amenajarea unui orășel de Crăciun sau a unei curți de basme. Pentru o atmosferă și mai feerică, Cutiile și Sferele sunt înzestrate cu iluminare LED.

Cerbi Luminoși

Cei fără de care Moșul nu ar ajunge la șemineele noastre – Cerbii Regali. La Decoratii.md ei sunt cei mai făloși, puternici și înzestrați cu iluminare LED pentru a aduce căldură în inimele voastre.

Foișoare Exclusive

Foișoarele marca Decoratii.md sunt unice pe piața Republicii Moldova.Pe lângă faptul ca ele pot fi personalizate, în dependență de model poți avea un foișor dotat cu grătar, stativ pentru lemne, ustensile, frigider și multe altele care face odihna în aer liber cu mult mai plăcută.